Van Wiemeersch WORK - WEAR - WORKSHOP

Gent

De opzet was het visualiseren en overzichtelijk maken van een groter geheel. De slogan van deze vakwinkel en doe-het-zelf gigant ‘Beter werken met grote merken’ kwam meteen tot zijn recht in onze samenwerking.

"In 2015 onderging onze verkoopruimte een grote metamorfose; er werd een verdiep bijgebouwd, het volledige assortiment werd herzien, er kwamen overal nieuwe rekken, zelfs de vloer moest eraan geloven. Van Wiemeersch Work – Wear – Workshop werd geboren. In 2016 kreeg ook onze serviceafdeling en verfshop een facelift; Van Wiemeersch Rent – Repair – Refresh werd een feit.

Storygraaf wist het eindresultaat perfect te capteren in een reeks van knappe losse én 360°-foto’s. Zij ontwikkelden een virtuele toer op maat die de ambiance van onze winkels reflecteert.

In het huidige Retaillandschap, waar e-commerce aan populariteit wint, zijn we in staat nog steeds onze positie te versterken via verkoop vanuit een “stenen” winkel. Dankzij Storygraaf hebben we nu een krachtige tool om potentiële klanten aan te trekken en vertrouwd te maken met ons uitgebreid assortiment.

Bedankt voor het enthousiasme en het bereikte resultaat!"

Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan