Uitvaartcentrum Coorevits Rosier

Overijse

Vanaf het eerste contact met Jan Coorevits werd duidelijk dat betrokkenheid met de doelgroep belangrijk was. Zo creëerden we het concept van een 365 dagen virtuele open deur die drempelverlagend werkt. In de virtuele tour wordt de stijlvolle witte villa meteen geopend waardoor bezoekers een warm en vertrouwelijk gevoel ervaren. 

In 2021 werd er een tweede vestiging geopend die we geïntegreerd hebben in de bestaande virtuele rondleiding door het introscherm aan te passen en een knop te voorzien in de interface om van locatie te wisselen.

"Dankzij de virtuele tour op maat zijn potentiële klanten meteen aangenaam verrast door de enorme ruimte die schuilt achter de voorgevel van de villa en door de rust die het uitvaartcentrum langs de binnenkant uitstraalt. De overvloedige lichtinval en de serene inrichting is op een subtiele manier 360° in beeld gebracht. Dit zorgt ervoor dat mensen die afscheid moeten nemen van een geliefde weten waar ze gaan terecht komen en ons uitvaartcentrum contacteren. Het is de juiste keuze gebleken om met Storygraaf samen te werken"

Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan